Συμφωνία με τη Lohmann Animal Health GmbH

Η NUEVO Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τη Lohmann Animal Health GmbH για συνεργασία ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη τη γκάμα των κτηνιατρικών προϊόντων και των προσθετικών ζωοτροφών.

Η Lohmann Animal Health, που εδρεύει στο Cuxhaven, στη Γερμανία, είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εμβολίων για πτηνά, συμπεριλαμβανομένης της σειράς εμβολίων σαλμονέλας. Επιπλέον, με την υποστήριξη εκτεταμένου δικτύου Έρευνας και Ανάπτυξης, παράγει και διαθέτει στην αγορά μία ευρεία γκάμα προσθετικών ζωοτροφών, συμπεριλαμβανομένων οργανικών οξέων, προβιοτικών, ενζύμων, αρωματικών ουσιών, χρωστικών ουσιών, καθώς και πολλών άλλων  εξειδικευμένων προϊόντων.

Η NUEVO AE είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ζωικής παραγωγής στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη διατροφή και υγεία των ζώων και στη γενετική βελτίωση. Διαθέτει ισχυρή βάση σε όλη την εμπορική ζωική παραγωγή (πτηνά, χοίροι και μηρυκαστικά) και μεγάλο δίκτυο και μερίδιο αγοράς, που υποστηρίζεται από μία αναγνωρισμένη τεχνική ομάδα κτηνιάτρων και ζωοτεχνών.

Ο Δρ. Γεώργιος Κεφάλας της  NUEVO Α.Ε. σχολιάζει: «Χαιρετίζουμε αυτήν τη συνεργασία με την Lohmann Animal Health, η οποία, με την ισχυρή βάση Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτει τόσο στα εμβόλια πτηνών, όσο και στα προσθετικά ζωοτροφών, θα μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πετύχουν την καλύτερη υγεία και παραγωγικότητα των μονάδων τους, σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον στην Ελλάδα σήμερα”.

Ο Δρ.  Ιωάννης Μαυρομάτης, Διευθυντής Περιοχής της Lohmann Animal Health προσθέτει:
“Η Lohmann Animal Health καλωσορίζει τη NUEVO AE ως τοπικό αντιπρόσωπο. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη δύναμη και τις υψηλές τεχνικές δεξιότητες της στην αγορά και υποστηριζόμενη από τους δικούς μας τεχνικούς εμπειρογνώμονες και τα προϊόντα μας, η NUEVO θα εξυπηρετήσει τους πελάτες μας εξαιρετικά καλά στα επόμενα χρόνια”.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

NUEVO A.E.
Δρ. Γεώργιος Κεφαλάς
Κτηνίατρος D.V.M., MSc., M.R.C.V.S.
Τηλ.:  6978 182008
Email: gkefalas@nuevo.gr

Copyright © 2019 · All rights reserved · NUEVO A.E.
Created by eproductions